Praktisch met kennis van zaken
Betrokken en enthousiast
‘recht voor de raap’
De basis van elk managementsysteem voor voedselveiligheid is een grondige risicoanalyse. De leden van het HACCP-team moeten daarom opgeleid zijn in het toepassen van de HACCP-principes. Wij hebben jarenlang ervaring met het verzorgen van HACCP-trainingen in diverse sectoren van de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie: zowel bij alle consultancyprojecten, maar ook als in-company training bij bijvoorbeeld een wereldwijd opererende bierbrouwer.
Degene die verantwoordelijk is voor de opzet van het managementsysteem voor voedselveiligheid of kwaliteit, moet kunnen beoordelen of het huidige managementsysteem, de productieruimtes en de apparatuur voldoen aan de eisen van de norm waartegen uw bedrijf zich wil laten certificeren. Daarom verzorgt Improving Quality trainingen over de verschillende standaarden en normen.
Naast kennis van de procedures en instructies uit het eigen managementsysteem voor voedselveiligheid of kwaliteit, is uit ervaring gebleken dat het voor mensen belangrijk is het ‘hoe, wat en waarom’ achter het systeem te kennen. Indien medewerkers geen inzicht hebben in de relatie tussen procedures / instructies en hun eigen producten en processen, glijdt kwaliteitszorg af tot het niveau van ‘domweg hetzelfde kunstje uitvoeren’.
Ter ondersteuning van de implementatie, verzorgen wij onder andere de volgende trainingen:
Improving Quality BV De Rouwaer 16 4051 HG Ochten
[email protected]
Algemene voorwaarden
Profiel en filosofie
Improving Quality BV
De Rouwaer 16
4051 HG Ochten
[email protected]
Algemene voorwaarden
Profiel en filosofie
© 2016 Improving Quality | Realisatie: 7EN20.nl