Praktisch met kennis van zaken
Betrokken en enthousiast
‘recht voor de raap’
Het is mogelijk persoonlijk referenties in te winnen. Heeft dit uw voorkeur, neem dan contact op met
Helmie Keijsers voor namen & telefoonnummers van klanten en contactpersonen.
Voor nadere omschrijving van de aard van een specifieke training, kunt u ook contact opnemen met Helmie Keijsers.
In-company trainingen worden geheel op maat gemaakt voor het bedrijf met documenten uit het eigen kwaliteitssysteem, foto’s van de werkvloer en praktijkvoorbeelden uit de eigen bedrijfssituatie. Improving Quality heeft ruimschoots ervaring in de volgende trainingen:
Trainingen worden gegeven voor de verschillende doelgroepen binnen een organisatie. De training wordt aangepast aan de doelgroep, bijvoorbeeld:
Medewerkers productie |
* Hygiëne en voedselveiligheid |
|
* Monitoring CCP’s (bijvoorbeeld metaaldetectie) |
MT |
Wat betekent HACCP en voedselveiligheid voor het MT? |
Leidinggevenden |
Leidinggeven aan hygiëne en voedselveiligheid |
Technische dienst |
Hygiëne en voedselveiligheid voor TD |
Inkoop |
Ketenbeheersing op basis van selectie en beoordeling leveranciers |
Kwaliteitsafdeling |
HACCP-principes en standaarden / normen |
HACCP-team |
HACCP-methode voor risicoanalyse, CCP-bepaling en monitoring |
Interne auditteam |
Interne auditvaardigheden (basistraining, inclusief opfristrainingen ter 'kalibratie van auditoren') |
Improving Quality BV De Rouwaer 16 4051 HG Ochten
[email protected]
Algemene voorwaarden
Profiel en filosofie
Improving Quality BV
De Rouwaer 16
4051 HG Ochten
[email protected]
Algemene voorwaarden
Profiel en filosofie
© 2016 Improving Quality | Realisatie: 7EN20.nl